Yrityskoulutus
Menu

 • "Olemme käyttäneet Yrityskoulutuksen palveluja tiimityöskentelymme parantamiseksi. Monet luovan suunnittelutyön esteet liittyvät melko inhimillisiin asioihin: siihen, ettei tiedetä mitä tiimikaveri oikeasti ajattelee ja mitkä motiivit hänen käytöstään ohjaavat – itsestä puhumattakaan. Yrityskoulutuksen valmentajan ja työkalujen avulla olemme oppineet tuntemaan toisemme paremmin ihmisinä ja ammattilaisina."

  Mikko Eskelinen, toimitusjohtaja
  Mainostoimisto Ilme Oy


  Ilme
 • "Yrityskoulutuksen ja Petri Korteniemen kanssa olemme tehneet asiakastyytyväisyyskyselyn ja Insights-analyysin ja aloittaneet monivuotisen projektin, jossa tiimimme tavoitteena on vastata tulevaisuuden haasteisiin. Työympäristömme elää suurta muutoksen aikaa ja johtavana työkaluvalmistajana haluamme olla askeleen edellä muita. Yhdessä Yrityskoulutuksen ja Petri Korteniemen kanssa olemme löytäneet tavan vastata muutokseen."

  Harri Lindholm, myyntipäällikkö
  SNA Europe (Finland) Oy


  Bahco
 • "Johtamiskoulutuksessa olemme Laineen valmentamana selkeyttäneet arvot, visiot, päämäärät ja strategiat sekä maastouttaneet niitä organisaatiossa. Eri tulosyksiköissä asiakaspalvelu-, yhteistyö-, myynti ja tiimivalmennuksia on toteutettu kymmenien vuosien ajan. Timo Laine on ammattitaidollaan saanut meidät avautumaan ja tarttumaan työympäristössämme esiintyviin ongelmiin ja ristiriitoihin avoimesti. Samalla hän on aktiivisesti ryhmätöiden muodossa motivoinut meitä itse ratkaisemaan ongelmamme ja sitoutumaan jatkotoimenpiteisiin. Timo Laine on edesauttanut toiminnallaan eri tulosyksiköitämme kehittymään toimiviksi ja tuloksellisiksi."

  Vesa Luhtanen, toimitusjohtaja
  L-Fashion Group Oy


  L-Fashion Group
 • "Timo Laine / Yrityskoulutus Oy on valmentanut Iskun Julkiskalusteiden aluemyyntipäälliköitä reilun kahden vuoden ajan. Tänä aikana on paneuduttu mm. kommunikointiin, tiimityöhön, johtamiseen ja myyntityöhön. Laine on innostava valmentaja, joka saa porukat hyvin mukaan. Totean, että myyntimme ja tuloksemme on prosessin aikana kehittynyt hyvin."

  Jukka Roitto, myyntijohtaja
  ISKU OY Julkiskalusteet


  Isku
 • "Organisaatiomme eri tahot ovat tehneet yhteistyötä Yrityskoulutus Oy:n Petri Korteniemen kanssa useiden vuosien ajan. Saavutukset ovat olleet kiitettävät, valmennusten tavoitteet ovat täyttyneet ja tehty työ näkyy jokapäiväisessä tekemisessämme parantuneina tuloksina. LähiTapiola Vellamo laati uuden strategian ryhmästrategian pohjalta syksyn 2015 aikana. Strategian jalkautusta henkilöstölle haluttiin yhtenäistää ja sitouttaa samalla koko johtoryhmä yhteneväisen viestin välittäjäksi. Yrityskoulutuksen Petri Korteniemi sai valmennuksen vastuulleen. Johtoryhmä kokoontui useita kertoja päivän-kahden jaksoissa. Yhdessä kirjatut arvot, visiot, päämäärät yms. pohjautuvat ryhmän tahtotiloihin, jotka on sovitettu Vellamon omaan alueyhtiömaailmaan. Yrityskoulutus Oy:n osuus tämän kaiken aikaansaannissa on ollut ratkaiseva."

  Jukka Hertti, Toimitusjohtaja
  LÄHITAPIOLA VELLAMO


  Lähitapiola Vellamo
 • "Yhtiössä käynnistettiin v. 2015 asiakaspalvelun kehittämishanke, jonka keskeisenä tavoitteena on ollut asiakaslähtöisen palvelukokemuksen kehittäminen yhdessä asiakaspalvelutiimien kanssa sekä fuusiosta johtuva yrityskulttuurien yhteensovittaminen esimiestyössä ja henkilöstössä.Yrityskoulutus Oy:n Petri Korteniemi on avustanut Insights Discoveryn sekä Brian Tracy.n tukemana esimiehiämme sekä asiakaspalvelutiimejämme ymmärtämään paremmin itseään sekä toisiaan ja tätä kautta luomaan toimivampia kommunikointikeinoja eri tilanteissa. Olemme pystyneet viemään valmennusten opit myös asiakaskohtaamisiin ja parantamaan palvelutapahtumiamme entistä asiakaslähtöisemmiksi ja eri asiakastyypit huomioiviksi. "

  Seija Salonen, Liiketoimintajohtaja
  LÄHITAPIOLA VELLAMO


  Lähitapiola Vellamo

Yrityskoulutus Oy
Hämeenkatu 21 A 55
15110 LAHTI

Ruoriniemenkatu 24 as 31
15140 LAHTI

Timo Laine
Liiketoiminnan kehittäjä ja aktiivinen kuuntelija, LJK
+358 40 562 4894
etunimi@yrityskoulutus.net

Petri Korteniemi
Organisaation valmentaja ja Työnohjaaja RR, LJK
+358 400 406 906
etunimi@yrityskoulutus.net

Sisällön suunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus: Sektori